Masterchef Türkiye 2024’ün yeni bölümünde, Mavi Takım ve Kırmızı Takım yarışmacıları 100 bin TL’lik büyük ödül için kıyasıya mücadele etti. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, heyecan dolu anlar yaşandı. Ancak yarışmanın sonunda ödülün sahibi Nigar olurken, iki yarışmacının tabakları değerlendirmeye alınmadı.

Çorum’da Abdal Musa Birlik Cemi: Gönüller birlendi, lokmalar paylaşıldı Çorum’da Abdal Musa Birlik Cemi: Gönüller birlendi, lokmalar paylaşıldı

Yarışmanın Kritik Anları:
Semih önceki ödül oyununda üçüncü olduğunu hatırlatarak bu defa kazanmayı hedeflediğini söyledi. Mehmet Şef ise Eda hakkında esprili bir şekilde, ödül kazandıktan sonra performansında düşüş yaşadığını dile getirdi. Eda ise "Parayı daha görmedim, zaten çoğu gitti" diyerek son zamanlardaki düşük performansını açıkladı.

Akın ve Kaan’ın Tabağı Geçersiz Sayıldı
Yarışmada sürenin bitmesinin ardından Akın ve Kaan’ın tabakları geçersiz sayıldı. Mehmet Şef, Akın’ın süre dolduktan sonra ürün eklediğini, Kaan’ın ise bir kaşığı damlatarak sosu yanlış zamanda koyduğunu belirtti. Bu nedenle iki yarışmacının tabakları değerlendirmeye alınmadı.

100 Bin TL'lik Ödül Nigar'ın Oldu!
Yarışmanın sonunda büyük ödülün sahibi Nigar oldu. 100 bin TL’lik ödülü kazanan Nigar, sevinç gözyaşları içinde ödülünü alırken, diğer yarışmacılar da ona destek verdi.