Gelinim Mutfakta 11 Ekim kim kazandı? Bilezikleri kim aldı, kim elendi? Gelinim Mutfakta 11 Ekim kim kazandı? Bilezikleri kim aldı, kim elendi?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, her hafta izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ederken, dizideki karakterler de merak ediliyor. Gönül Dağı’nda Halime karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu ve yaşadığı olaylar izleyiciler tarafından araştırılmakta. Peki, Gönül Dağı dizisinde Halime'yi canlandıran oyuncu kimdir? İşte detaylar…

Gönül Dağı Halime Kimdir?

Gönül Dağı dizisinde Halime karakterini başarılı oyuncu Şebnem Dilligil canlandırmaktadır. Ankara doğumlu olan Dilligil, tiyatro ve televizyon dünyasında uzun yıllardır adından söz ettiren deneyimli bir oyuncudur.

Şebnem Dilligil Kimdir?

1 Ocak 1960 yılında Ankara'da doğan Şebnem Dilligil, 1981 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Yüksek Bölümü'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından aynı yıl Devlet Tiyatroları’nda çalışmaya başlayan Dilligil, tiyatro sahnelerinde önemli roller üstlenmiştir. Küçük Prens, Yaban Ördeği, Babayiğit, Bir Yastıkta, Sevgili Doktor, Salıncakta İki Kişi gibi pek çok önemli tiyatro oyununda başrol oynamış olan Dilligil, 25’ten fazla tiyatro oyununda sahne almıştır.

Gönül Dağı Halime Kaç Yaşında?

Gönül Dağı dizisinde Halime karakterine hayat veren Şebnem Dilligil, 1 Ocak 1960 doğumludur ve 2024 yılı itibarıyla 64 yaşındadır.

Şebnem Dilligil’in etkileyici performansı ve Halime karakteri dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri olmasını sağladı. Gönül Dağı dizisinde Halime'nin yaşadığı olaylar ve dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.