MasterChef Türkiye’de haftanın son dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Piknik yemekleri konseptiyle gerçekleşen bu özel bölümde, jüri üyeleri ve konuk yarışmacılar en iyi tabakları değerlendirdi. Kazanan takım Mavi Takım olurken, Kırmızı Takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık mücadelesine girdi.

Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım

Yarışmacılar arasındaki mücadelenin sonunda konukların oylarıyla 28-18 gibi net bir skorla galip gelen takım Mavi Takım oldu. Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı.

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Kırmızı Takım, bireysel dokunulmazlık mücadelesinde ıspanakla yaratıcı bir tabak hazırladı. En iyi tabağı çıkaran yarışmacı Onur oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı. Bu başarısıyla Onur, eleme potasına gidecek ismi belirleme hakkını elde etti.

Haftanın 5. ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Erşan Kuneri 2. sezon oyuncuları kimler? İşte yeni karakterler ve rolleri Erşan Kuneri 2. sezon oyuncuları kimler? İşte yeni karakterler ve rolleri

5. Eleme Adayı: Dokunulmazlığı kazanan Onur, Zübeyde'yi eleme potasına gönderdi ve haftanın 5. eleme adayı Zübeyde oldu.
6. Eleme Adayı: Kırmızı Takım kendi arasında yaptığı oylamada en çok oyu alan yarışmacı Akın oldu ve haftanın 6. eleme adayı olarak belirlendi.