MasterChef Türkiye'de yeni haftanın heyecanı kaptanlık oyunu ile başladı. Eleme heyecanının ardından gerçekleşen bu önemli oyunda, yarışmacılar Danilo Şef'in özel tarifi 'Al Beni Yukarı Tiramisu'yu hazırlayarak kaptanlık için yarıştılar. İşte MasterChef 2024 kaptanlık oyunu sonuçları ve takım kaptanları hakkında detaylar:

Danilo Şef'in Özel Tarifi: Al Beni Yukarı Tiramisu
Kaptanlık oyununun ana yemeği, Danilo Şef’in özel tarifi 'Al Beni Yukarı Tiramisu' oldu. Yarışmacılar bu özel tatlıyı en iyi şekilde hazırlamak için büyük bir mücadele verdiler.

Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?
Kaptanlık oyununda en iyi tabağı yaparak birinci olan yarışmacı Hakan oldu. Bu başarıyla Hakan, Mavi Takım’ın kaptanı olarak seçildi.

Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?
Hakan, kaptanlık oyununu kazanarak Mavi Takım’ın kaptanı oldu. Hakan, Kırmızı Takım kaptanını da belirledi.

Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?
Hakan, Kırmızı Takım kaptanı olarak Beril'i seçti. Her iki kaptan, kendi takımlarına almak istedikleri yarışmacıları belirlediler.

Mavi Takım

Hakan (Kaptan)
Eda
Kaan
Semih
Nevzat
Kerem
Alper
Ayşe
Zübeyde
Zeynep

Kırmızı Takım

Beril (Kaptan)
Muratcan
Onur
Şirin
Emre
Nigar
Beyza
Akın
Ezgi
Çağlar

MasterChef'te Geçen Hafta Kim Elendi?

Bursa ulaşımında 'gittiğin kadar öde' dönemi Bursa ulaşımında 'gittiğin kadar öde' dönemi

Geçen hafta yapılan elemede, başarısız bir performans sergileyen yarışmacı Ümmühan oldu. Ümmühan, MasterChef’e veda eden isim oldu.

Bu gelişmelerle birlikte, MasterChef’in heyecanı devam ederken, izleyiciler ve yarışmacılar yeni haftanın nasıl şekilleneceğini merakla bekliyor.