MasterChef Türkiye’de her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. 16 Ekim 2024 tarihinde oynanan kaptanlık oyununda yarışmacılar en iyi performanslarını sergileyerek kaptan olma şansını yakalamaya çalıştı. Peki, bu haftanın Mavi Takım ve Kırmızı Takım kaptanları kimler oldu?

MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?
Dün akşam yayınlanan MasterChef Türkiye’nin son bölümünde kaptanlık oyunu sonunda Mavi Takım kaptanı olarak Semih seçildi. Kaptanlık oyunu sırasında sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Semih, Mavi Takım’a liderlik edecek.

Hasan Yalnızoğlu kimdir? Survivor Hasan’ın hayatını kaybettiği haberi doğru mu? Hasan Yalnızoğlu kimdir? Survivor Hasan’ın hayatını kaybettiği haberi doğru mu?

Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?
Semih’in karşısında Kırmızı Takım kaptanı olarak Muratcan seçildi. Kaptanlar belirlendikten sonra takımlar oluşturuldu ve iki takım arasında haftanın dokunulmazlık oyunları başladı.

MasterChef’te Neler Oldu?
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. Yarışmacılar, her hafta şeflerin karşısında hünerlerini sergileyerek zorlu yemek görevlerini yerine getiriyorlar. 16 Ekim’de oynanan kaptanlık oyunu sonrası, takımlar yeni kaptanlarıyla mücadeleye kaldığı yerden devam ediyor.