Osmancık'ta motosiklet kazası: 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti Osmancık'ta motosiklet kazası: 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Koyunbaba Mahalle Muhtarlığı Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle muhtarı Hasan Şahin ev sahipliğinde Bozkurt Organizasyonun hazırlamış olduğu 3000-3500 kişilik iftar programı Koyunbaba İlkokulu bahçesinde kalabalık bir katılım ile düzenlendi. 
Kuranı Kerim tilaveti ve ney dinletisi ile başlayan iftarda hoca efendilerin yapmış olduğu duaların ardından akşam ezanının okunması ile mahalle sakinleri aynı sofrada orucunu açtı.
Geleneksel hale getirilen mahalle iftar yemeklerine katılım sağlayan Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör vatandaşlar ile bir araya gelip aynı sofrada oruçlarını açıp sohbet ertti. Muhtar Hasan Şahin iftar yemeğinde çocukları da unutmayarak Kaymakam Akpay ve Başkan Gelgör ile pamuk şekeri dağıttı ve mutluluklarına ortak oldu.


Muhtar Şahin; “Tüm islam aleminin Ramazanı şerifi bol bereketi olsun. Yaklaşık 3500 kişiyle aynı sofrada buluştuk. Mahallemiz için düzenlediğimiz iftar programında bizleri yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız Ayhan Akpay, Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör, İlçe Jandarma Komutanımız Nuri Uyar, Emniyet Müdürümüz Ahmet Dilbaz, daire amirlerimiz, çok kıymetli Mahalle sakinlerimiz ve katılım sağlayan bütün misafirlerimize bizler yalnız bırakmayıp onurlandırdıkları için sonsuz teşekkür ederiz. İnşallah bu tarz etkinliklerimiz hep birlikte devam edecektir” dedi.