23 ilde DEAŞ'a 88 gözaltı! 23 ilde DEAŞ'a 88 gözaltı!

Londra Bulvarı filmi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle televizyon ekranlarına geliyor. Hapisten yeni çıkmış olan Mitchel'in hayatını anlatan bu film, izleyicileri ekrana kilitleyecek. Londra Bulvarı filminin konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler haberimizde...

Londra Bulvarı Filminin Konusu
Londra Bulvarı, hapisten yeni çıkmış olan Mitchel'in hikayesini anlatıyor. Acımasız bir adam olan Mitchel, hayatını bir düzene sokmak ve doğru kadınla tanışıp evlenmek gibi hayaller kurmaktadır. Hapisten çıkar çıkmaz kendisine usulsüz teklifler gelmeye başlar fakat o bu teklifleri reddeder. Tüm bu tekliflerin yerine ünlü bir oyuncunun çanta taşıyıcısı olmayı kabul eder. Derken hayatının kadınıyla tanışır, ama geçmişi onun peşini bırakmaz. Mitchel, hayatını geri kazanmak için içindeki canavarı uyandırmak zorunda kalır.

Londra Bulvarı Filminin Oyuncuları

Colin Farrell
Keira Knightley
Eddie Marsan
Anna Friel
Stephen Graham
Ray Winstone
Ben Chaplin
David Thewlis
Jamie Campbell Bower
Sanjeev Bhaskar
Ophelia Lovibond
Alan Williams
Velibor Topic
Lee Boardman
Jonathan Cullen

Londra Bulvarı Filminin IMDb Puanı
Londra Bulvarı filminin IMDb puanı 10 üzerinden 6.2 olarak belirlendi. Bu puan, filmin izleyiciler ve eleştirmenler tarafından beğenildiğini gösteriyor.

Filmin Yönetmeni ve Senaristi
Londra Bulvarı filminin yönetmenliğini ve senaristliğini William Monahan üstleniyor. Monahan, daha önce The Departed gibi başarılı filmlerin senaryosunu yazmış bir isim.

Londra Bulvarı'nı Kaçırmayın!
Heyecan dolu hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Londra Bulvarı filmi, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak. Bu filmi kaçırmamak için televizyon ekranlarının başında olun!