Sac kavurma tarifiyle tanışın ve lezzetin doruklarına ulaşın. Adım adım tarifimizle pratik bir hazırlık süreci sizi bekliyor!

Sac tava nasıl yapılır, malzemeleri neler? Leziz sac kavurma yapımının sırlarını sizler için derledik. İşte pratik ve lezzetli bir ana yemek seçeneği…

Sac tava tarifi ile kalabalık sofralarınızı şenlendirin. Pirinç pilavı, ev yapımı yaran ve salata ile sunabileceğiniz pratik ve lezzetli bir yemek. İşte sac tava nasıl yapılır…

Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli

MALZEMELER

300 gram kuşbaşı et
Çok az kuyruk yağı
3-4 domates
3-4 sivri biber
1 orta boy kuru soğan
Pul biber
Tuz

TARİF

Öncelikle etimizi yıkayıp saca atalım kendi suyunu salıp çekince sıvı yağ ve kuyruk yağını ekleyip kavuralım.
Doğradığımız kuru soğan ve sivri biberi de ekleyip kavurmaya devam edelim.
Sürekli karıştırmaya özen gösterelim.
Kabukları soyulmuş domatesleri doğradıktan sonra etlerin üzerine ilave edelim.
Ardından tuz ve pul biberi ekleyelim.
Karıştırarak kavurmaya devam edelim.
Kontrollü olarak pişirdiğiniz sac kavurmayı ocaktan alarak servis edelim.

AFİYET OLSUN!