8 Haziran gecesi rahatsızlanarak Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve daha sonra Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı. Sahte içkiden zehirlendiği belirlenen ünlü oyuncunun hayati tehlikesi bulunuyordu.

Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, Taşpınar'ın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hastamızın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıyayız. Sahte içki tüketiminin ne kadar zararlı olduğunu ve herkesin bu konuda bilinçli olmasını tavsiye ediyorum," demişti.

Taşpınar'ın menajeri Temmuz Karikutal, oyuncunun sağlık durumu hakkında sevindirici bir haber paylaştı. Taşpınar ile telefonda konuşan Karikutal, "Zor olan süreci atlattık, bundan sonrası en basit olanı. İkinci hayatına hoşgeldin abi! Bu gülümseme yüzünden hiç eksik olmasın..." dedi.

Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki

Ünlü oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar da eşinin servise alındığını ve toparlanma sürecinin devam ettiğini belirtti. Bu süreçte Taşpınar'ın ciğerlerinde enfeksiyon olduğunu ve böbreklerinde hasar olduğunu da ekledi. Şekip Taşpınar'ın hayranlarını ve sevenlerini üzmeyen bu gelişme, onların dualarını ve desteğini sürdürme çağrısında bulunan Berna Özdemir Taşpınar tarafından memnuniyetle karşılandı.