Cansuyu Derneği yılların vermiş olduğu tecrübe, bağımsız ve yasal olarak gerçekleştirilen denetimler çerçevesinde, Türkiye’nin en büyük ve en güvenilir bağış kurumları arasında yer almaya devam ediyor.
Cansuyu Derneği tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

2005 yılından bu güne kadar, bağışçılarımızla, milletimizle buluşmamıza, birlikte kıtalar aşmamıza vesile olan önemli çalışmaların başında Kurban Organizasyonlarımız gelmektedir. Yapılan çalışmalarımız neticesinde, kurban ibadetini yerine getirme durumu mümkün olmayan, hatta hayatlarında hiç kurban eti yememiş olan insanlara kurban eti ulaştırıyoruz. Çalışmamız neticesinde ülkemizde, farklı kıtalarda ki onlarca ülkede ve yüzlerce bölgede, sayıları milyona ulaşan muhtaç insanlara ulaşmış oluyoruz.
Kurbanlarınız alınır, kestirilir ve et olarak dağıtılır
Kurban hisse bağışı yapacak olan bağışçımızın bağışı derneğimize ulaştıktan sonra, kendisine bağışının alındığına dair bilgilendirme mesajı gönderilmekte, kesim gerçekleştirildikten sonra hissesinin kesimi gerçekleştiğine dair mesaj ulaştırılmaktadır.

12 Vali Mülkiye Başmüfettişi oldu, 16 ilin Valisi değişti! 12 Vali Mülkiye Başmüfettişi oldu, 16 ilin Valisi değişti!

Hisse bedeli
Cansuyu Derneği 2009 yılından bu yana Kurban Organizasyonlarında genel fiyatlandırma yerine, Bölge fiyatlandırması yöntemini kullanmaya başlamıştır. Farklı fiyatlandırma sisteminin uygulanmasının nedeni; Kurbanlık sıfatı taşıyan ve kesim yapılması dinen uygun olan hayvanların, bölgelere bağlı olarak fiyatlarının farklı olmasından kaynaklanmaktadır.

2023 KURBAN HİSSE BEDELLERİ

Afrika    2.000 TL
Asya    2.600 TL
Arakan Kampları    3.500 TL
Yemen    4.100 TL
Türkiye (Deprem Bölgesi) -
Filistin Kampları    5.900 TL
Gazze    7.500 TL olarak belirlenmiştir