Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda masa tenisinde heyecan dorukta! Kadınlar S7 sınıfında mücadele eden milli sporcumuz Kübra Korkut, 2-0 geriye düştüğü yarı final maçında olağanüstü bir geri dönüşe imza atarak finale yükseldi. Şimdi onu finalde zorlu bir rakip, son şampiyon Kelly Van Zon bekliyor!

Kadıköy’de oynanacak derbi cep yakacak! Kadıköy’de oynanacak derbi cep yakacak!

Kübra Korkut’tan Müthiş Geri Dönüş! Paris 2024'te Finalde
Son dakika haberi: Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda milli sporcumuz Kübra Korkut, para masa tenisinde kadınlar S7 sınıfında harika bir geri dönüş yaparak finale yükseldi. Büyük bir mücadele gösteren Kübra, 2-0 geride başladığı yarı final maçını 3-2 kazanarak adını finale yazdırdı.

Kübra Korkut, 2-0’dan Geri Geldi
South Paris Arena 4’te düzenlenen para masa tenisi yarı final müsabakasında Kübra Korkut, Büyük Britanyalı Bly Twomey ile karşılaştı. Twomey, oyunların en genç sporcularından biri olup henüz 14 yaşında olmasına rağmen güçlü bir performans sergiledi.

İlk iki seti 9-11 ve 7-11 kaybeden Kübra, mücadelesini bırakmadı. Üçüncü sette 11-6, dördüncü sette ise 11-5’lik skorlarla durumu eşitleyerek maçı son sete taşıdı. Final setinde de etkili bir performans sergileyen Kübra, seti 11-5 kazanarak maçı 3-2 tamamladı ve büyük bir geri dönüşe imza attı.

Son Şampiyonla Final
Kübra Korkut, Paris 2024’teki finalde son 3 paralimpik oyunların şampiyonu Kelly Van Zon ile karşılaşacak. Final maçı bu akşam TSİ 20.15'te oynanacak. Kübra, bu zorlu mücadelede altın madalya için ter dökecek.

Kübra Korkut’tan Tarihi Başarı
Milli sporcumuz Kübra Korkut, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda sergilediği azimli ve güçlü performansla finale yükselerek Türkiye'yi gururlandırdı. Finalde, Kelly Van Zon ile karşılaşacak olan Kübra, altın madalya için mücadele edecek.