Sosyal medya, günümüzde birçok ismi tanıdık hale getiriyor; Kübra Aykut da bu isimlerden biriydi. TikTok platformunda "Kubrasal" adıyla tanınan Aykut, kendi kendine düğün yapması ve enerjik videolarıyla tanınıyordu. Ancak ne yazık ki, genç fenomenin trajik bir şekilde hayatını kaybetmesi, onu tanıyan herkesi derinden üzdü.

Kübra Aykut Kimdir?

Kübra Aykut, 26 yaşında, İstanbul doğumlu bir sosyal medya fenomeniydi. Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin kızı olan Kübra, son zamanlarını Antalya'da geçiriyordu. Sosyal medyada "Kubrasal" kullanıcı adıyla bilinen Aykut, enerjik ve neşeli kişiliği ile tanınıyordu.

Kübra Aykut'un Mesleği

Kübra Aykut, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşmış bir içerik üreticiydi. TikTok'ta çektiği eğlenceli ve yaratıcı videolar ile dikkat çeken Kübra, özellikle kendi kendine evlenme videosuyla viral olmuştu. Bu video, ona hem ulusal hem de uluslararası alanda büyük bir ün kazandırmıştı.

Kübra Aykut'un Trajik Ölümü

Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'de yaşadığı apartmanın 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Aykut'un ölümü, takipçileri başta olmak üzere tüm sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Ölümünden kısa bir süre önce sosyal medya hesabından "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum." şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Antalya'daki bu çiftlik görenleri hayrete düşürüyor! Pantolon cebine sığan Nijerya cüce keçileri Antalya'daki bu çiftlik görenleri hayrete düşürüyor! Pantolon cebine sığan Nijerya cüce keçileri

Kübra Aykut'un ani ve beklenmedik vefatı, sosyal medyanın karanlık yönlerini ve fenomenlerin yaşadığı baskıları da gündeme getirdi. Genç yaşta kaybettiğimiz Kübra Aykut, neşesi ve enerjisiyle hatırlanacak.