Çorum-Samsun otoyolu üzerinde seyir halindeyken araçlarının önü kesilen Özdil ailesi kabusu yaşadı.

Aralarında 6 aylık bebeğinde bulunduğu aileden 6 kişi Ahmet Ö. ve oğlu Yusuf Ö. tarafından darp edildi.

Saldırıda ağır yaralanan Latif Ö. (70), Seyit Ozan Ö. (31) ile Kamuran Özdil (48) hastaneye kaldırılırken, Ahmet Ö., oğlu Yusuf Ö. ve eşi Arzu Ö. gözaltına alındı.

Çorum-Samsun otoyolu üzerinde meydana gelen olayda, Özdil ailesinin aracı seyir halindeyken başka bir araç tarafından sıkıştırıldı.

Özdil ailesinin korna çalarak tepki vermesinin ardından Ahmet Ö., oğlu Yusuf Ö. ve eşi Arzu Ö. araçtan inerek Özdil ailesine ait aracı durdurdu.

Bu sırada saldırganlar 6 aylık bebeğin de bulunduğu aracın camlarını kırarak aynı aileden 6 kişiyi darp etti.

6 KİŞİLİK AİLEYİ DARP ETTİLER

Saldırıda Latif Ö.'nün (70) burnu ve kafatası kırılarak ağır yaralanırken, Kamuran Ö'nün  (48) kolu ve Seyit Ozan Ö.'nün (32) bacağı kırıldı.

2 aile üyesinin de vücudunda kırıklar meydana gelirken 6 aylık Serra Hüma Ö.'nün ise cam kırıkları nedeniyle vücudunda kesikler meydana geldi.

Çorum'da feci kaza! Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı Çorum'da feci kaza! Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Saldırının ardından Ahmet Ö., bu kez de yanında silah olduğunu söyleyerek ölüm tehdidinde bulundu.

ANNE SERBEST BIRAKILDI

Ailenin şikayeti üzerine Ahmet Ö., Yusuf Ö. ve Arzu Ö. gözaltına alındı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Arzu Ö., ifadesinin ardından serbest bırakılırken baba ve oğlu adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Editör: Haber Merkezi