Galatasaray, Süper Lig’in ikinci haftasında Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Sezona galibiyetle başlayan sarı-kırmızılı ekip, Konya deplasmanında da kazanarak seriyi sürdürmek istiyor. Futbolseverler ise “Konyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?” sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte, maç saati ve yayın bilgileri...

Süper Lig'de heyecan 2. hafta ile devam ediyor. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle çıkan ve ilk maçını kazanan Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi futbolseverlerin gözleri "Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?" sorusuna çevrildi. İşte, kritik maçın detayları...

KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Galatasaray, Trendyol Süper Lig 2. hafta açılış maçında 16 Ağustos Cuma günü TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı

KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?
Konyaspor - Galatasaray maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY İLE KONYASPOR 47. RANDEVUDA
Galatasaray ile TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig'de yarın 47. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 46 maçta sarı-kırmızılılar 33, yeşil-beyazlılar 5 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 89 golüne, Konya temsilcisi 31 golle karşılık verdi.