Geçtiğimiz sezonun popüler dizilerinden biri olan Yasak Elma'da Sedai karakterini başarıyla canlandıran Bahtiyar Memili, Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon kadrosuna katılarak yepyeni bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bahtiyar Memili, Şevval Sam ve Eda Ece gibi sevilen oyuncuların başrolde olduğu Yasak Elma dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplamış, adından sıkça söz ettirmişti. Dizi sektöründe tecrübeli bir isim olan Memili'nin, Kızılcık Şerbeti kadrosuna katılmasıyla yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olması bekleniyor.

Hudutsuz Sevda 2 sezon ne zaman başlıyor? Hudutsuz Sevda 2 sezon ne zaman başlıyor?

Bahtiyar Memili'nin, Çukur dizisinde Cumali karakterine hayat veren ve sayısız projede rol alan usta oyuncu Necip Memili'nin kardeşi olduğunu bilmeyenler de var. 1985 doğumlu olan Bahtiyar Memili, ilk kez 2014 yılında 'Kaçak' adlı televizyon dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sibel Taşçıoğlu'nun canlandırdığı Pembe karakterinin eşi Abdullah'ı Alev'den kıskanması ve tüm sezon boyunca yaşananlar dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni sezon öncesinde yapılan bu flaş transferin dizinin gidişatını nasıl etkileyeceği ise büyük bir merak konusu.

Diziye katılacak olan Bahtiyar Memili'nin hangi karakteri canlandıracağı ve yeni sezonda nasıl bir hikaye ile karşımıza çıkacağı ise şimdilik sır gibi saklanıyor. Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenirken, Bahtiyar Memili'nin katılımıyla da izleyicilerin beklentileri daha da yükseldi.