ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, Oktay Kaynarca'nın sunumuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 6 Ekim 2024 Pazar akşamı yayınlanan bölümde, yarışmacıya 200 bin TL değerinde kritik bir soru yöneltildi: "Hangi iki ülkenin A millî erkek futbol takımı FIFA Dünya Kupası’nda finalde karşılaşmamıştır?" Bu sorunun yanıtı, futbol tutkunları arasında da büyük merak uyandırdı.

200 Bin TL’lik Soru ve Şıklar:

"Hangi iki ülkenin A millî erkek futbol takımı FIFA Dünya Kupası’nda finalde karşılaşmamıştır?"
Şıklar şu şekildeydi:

Kayseri Gastronomi Günleri sucuk dönerle başladı Kayseri Gastronomi Günleri sucuk dönerle başladı

A) Brezilya ve İtalya
B) İtalya ve Fransa
C) Fransa ve Arjantin
D) Arjantin ve Brezilya
Doğru Cevap: Arjantin ve Brezilya

Sorunun doğru yanıtı, D şıkkı: Arjantin ve Brezilya oldu. Bu iki dev futbol ülkesi, bugüne kadar FIFA Dünya Kupası finallerinde karşı karşıya gelmemiştir. Diğer şıklarda yer alan ülkeler ise geçmişte çeşitli Dünya Kupası finallerinde birbirlerine rakip olmuşlardır.

Futbol Tutkunlarının Unutulmaz Anları

Dünya Kupası tarihine damga vuran ülkelerden biri olan Brezilya, futbol dünyasında önemli bir yere sahip olmasına rağmen Arjantin ile finalde karşılaşmamıştır. Bu bilgi, futbol tarihine hakim olanlar için şaşırtıcı olmayabilir ancak Kim Milyoner Olmak İster’de büyük heyecana neden oldu.

Kim Milyoner Olmak İster’de Büyük Heyecan

Yarışmacının verdiği doğru cevapla 200 bin TL’lik soruyu aşması, stüdyoda büyük alkış aldı. Oktay Kaynarca’nın başarılı sunumu eşliğinde ilerleyen bu bölüm, yarışmacının bilgi ve strateji dolu performansı ile uzun süre unutulmayacak bir bölüm olarak hafızalara kazındı.