Çorum'da eğitim polemiği: Milletvekili Tahtasız'dan Okumuş'un eleştirilerine sert cevap Çorum'da eğitim polemiği: Milletvekili Tahtasız'dan Okumuş'un eleştirilerine sert cevap

Kılıçdaroğlu "Erdoğan bütün iftira ve hakaretlerine rağmen istediğini alamamıştır. Bu seçimi 2'inci turda mutlaka kazanacağız. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca Türkiye için milletimizle beraber hakkı hukuku ve adaleti getirmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

"Katılım oranının yüzde 90'a yaklaşması ve sürecin demokratik olgunluk içinde sürdürülmesinin de ayrıca memnuniyet verici olduğunu" söyleyen Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse oldu bittiye heveslenmesin. seçimler balkonda kazanılmaz. Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne, bu seçimi ilk turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Herkes bunu görecek" ifadelerini kullandı.

Yurtdışında kullanılan oyların sayımı ATO Congresium’da devam ediyor.

YSK’nın son açıklamasına göre, yurtdışı oylarının henüz %42’si sayıldı. YSK Başkanı Ahmet Yener, bu yıl yoğun katılım sebebiyle yurtdışı oylarının sayımının geçmiş yıllara göre daha uzun sürdüğünü açıklamıştı.

BBC Türkçe