1980 doğumlu olan Oya Ece Alton, İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 1986 yılında sadece 6 yaşında iken Garip filminde Kemal Sunal ile birlikte rol alarak dikkatleri üzerine çekti. Bu filmdeki performansı ile adından söz ettiren Alton, sonraki yıllarda Gecenin Öteki Yüzü, Keşanlı Ali Destanı, Beyaz Bisiklet, Arka Sokaklar ve İmkansız Aşk gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi? Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi?

Alton, oyunculuk kariyerinin ardından bir süreliğine kamera karşısından uzaklaştı ve turizm sektöründe çalışmalarına devam etti. Çanakkale Ayvacık Assos, Behramkale’de yer alan Assos Alarga Small adlı 5 yıldızlı otelin işletmeciliğini yapmaktadır. Bu lüks otel, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biri olmuştur.

Ece Alton, hayatını sakin ve huzurlu bir şekilde sürdürmeye devam ederken, adı zaman zaman yine Kemal Sunal ile birlikte rol aldığı Garip filmi ile anılmaktadır. Oyunculuk yeteneği ve karizması ile bir dönem adından sıkça söz ettiren Ece Alton'un hayatındaki bu değişiklik, hayranlarını da şaşırtmıştır. Ancak Ece Alton, turizm sektöründe gösterdiği başarılı işlerle, kariyerindeki bu farklı dönüşü olumlu bir şekilde değerlendirdiğini kanıtlamıştır.

Haber Merkezi