Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde bulundu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 kişi arasında Narin’in anne, baba ve kardeşleri de yer alıyor. Otopsi işlemleri 8 saat sürdü.

Kayıp Narin'in Cansız Bedeni Bulundu: Soruşturmada Gözaltı Sayısı 23'e Yükseldi
Diyarbakır’da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'dan acı haber geldi. Küçük Narin'in cansız bedeni, köyüne yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde bulundu.

Olayın Detayları
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cansız bedeninin dere kenarında çuval içinde bulunduğunu, çuvalın üzerinin şüphe uyandırmaması amacıyla taşlar ve dallarla kapatıldığını açıkladı. Narin’in cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi işlemlerinin 8 saat sürdüğünü belirten Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, titiz bir inceleme yapıldığını kaydetti.

Soruşturma Devam Ediyor
Olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada bir Cumhuriyet başsavcıvekili ve 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da olayın aydınlatılması için soruşturmanın genişletildiğini duyurdu.

Gözaltı Sayısı 23’e Yükseldi
Soruşturma kapsamında, Narin Güran'ın anne ve babası, iki ağabeyi, üç amcası ve tutuklu olan amcası S.G'nin eşi de dahil olmak üzere toplam 23 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Mahalleye Giriş Çıkışlar Yasaklandı
Narin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından, mahallede güvenlik önlemleri artırıldı ve giriş çıkışlar yasaklandı. Olayın aydınlatılması için kapsamlı soruşturma devam ediyor.

Daha yeşil bir Mudanya için temizlik yaptılar Daha yeşil bir Mudanya için temizlik yaptılar

Narin Güran'ın kaybolmasının ardından yapılan yoğun arama çalışmaları sonucu küçük kızın cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili 23 kişinin gözaltına alındığı bu trajik olay, kamuoyunda derin bir üzüntü yarattı. Soruşturma kapsamındaki gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.