İSTANBUL (AA) - Karmod, Romanya'da otoyol projesinde kullanılmak üzere konteyner şantiye ofis binası kurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Karmod'un, kurulumu tamamlanan konteyner şantiye ofis binasının 24 kilometrelik otoyol projesinde görev alacak şantiye teknik ekibince kullanılmaya başlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Özay Kemal Karaküçük, Buzau şehrinde kurulumu tamamlanan konteyner şantiye ofis binasının 24 kilometrelik otoyol projesinde görev alacak şantiye teknik ekibince kullanılmaya başlandığını belirtti.

Karaküçük, hızlı kuruluma sahip konteyner yapılarıyla şantiye projelerinin tam zamanında başlamasını kolaylaştırdıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Zorlu çalışma sahalarına özel geliştirdiğimiz konteyner yapılarımız şantiye projelerince en çok tercih edilen bina modeli. Karmod konteyner yapılarımız kullanım ergonomisiyle şantiye çalışanlarının özellikle tercih ettiği marka. Yalıtım uygulamalarımızla iklimlendirmede yaz kış en iyi konforu yaşatıyoruz. Yangın güvenliğiyle çalışma ve yaşam alanlarını güvenli hale getiriyoruz. Hızlı kurulum özelliğimizle şantiye proje sahiplerine projelerine tam zamanında başlama avantajı sağlıyoruz. Yalıtım uygulamalarımızla enerji harcamalarından tasarrufla bütçeden kazandırıyoruz."

Romanya Buzau şehrinde yapılacak otoyol projesi için hazırladıkları konteyner şantiye yönetim binalarının 228 metrekare büyüklükte olduğu bilgisini paylaşan Karaküçük, proje kapsamında 16 adet 240x500 santimetre konteyner ünitesini demonte olarak üretim yaptıklarını ifade etti.

CarrefourSA ve İklimsa'dan güneş enerjisi santrali için işbirliği CarrefourSA ve İklimsa'dan güneş enerjisi santrali için işbirliği

Karaküçük, "Karayoluyla Romanya'ya sevk ederek kendi ekiplerimizce 6 günde kullanıma hazır kurulumunu tamamladık. Ofis içerisinde 7 ayrı çalışma odasıyla birlikte mutfak ve tuvaletler yer alıyor." ifadelerini kullandı.