Osmancık'ta halkın ve öğrenci velilerinin güvenini kazanarak emin adımlarla faaliyet göstererek adından sıkça bahsettiren, velilerin çocukları için tercih ettiği Özel Osmancık Kariyer Akedemi başarısı ile dikkat çekmeye devam ediyor.
24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmen ve ailelerini Osmancık Bizim Lokanta'da akşam yemeğinde bir araya getiren Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yücel Kurşun ve Kurucu Müdürü Alican Duman tüm öğretmenlerinin bu özel gününü kutladı.

Ankara Büyükşehir’in okul kıyafeti desteği 13 bin 765 aileye ulaştı Ankara Büyükşehir’in okul kıyafeti desteği 13 bin 765 aileye ulaştı


Özel Osmancık Kariyer Akademi çalışan öğretmen ve aileleri ile Bizim Lokanta'da samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından Osmancık Kariyer Akademi Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yücel Kurşun; Öğretmenlerin Gününü Kutlayarak sözlerine şöyle devam etti.


Kurşun; "Öğretmenler geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en önemli rehberi yol göstericisidir. Ülkemiz muassır medeniyetler seviyesine yükselecekse öğretmenlerimizin özverili çabaları, onların fedakarlıkları ile ülkesinin değerlerine saygılı geleceğine emin adımlar ve azimle yürüyen gençler yetiştirmesi ile mümkün olacaktır.


Nelson Mandela’nın çok sevdiğim şu sözünde dediği gibi ‘Dünyayı değiştirmek için en önemli araç eğitimdir.’ dolayısıyla Dünya’ya bir şey katmak istiyorsak bunu eğitimle ve öğretmenlerimizle yapabiliriz.
Gelecek gençlerimize, gençlerde öğretmenlerimize emanettir. Ülkenin geleceği için en önemli meslek öğretmenliktir. Başöğretmenimiz Atatürk başta olmak üzere, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun" dedi.