Doğal güzelliklere sahip çıkalım! Doğal güzelliklere sahip çıkalım!

Kargı Kaymakamı Furkan Aksoy, Belediye Başkan Vekili Saim Küçüksemerci, Cumhuriyet Savcısı Musa Avşar ile birlikte Kargı Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

Aksoy burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de herkesin, şehitlerin boşuna şehit olmadığını göstermek için işini iyi yapması gerektiğini söyledi. Ziyaretin ardından şehitler için mevlit okundu. Kargı İlçe Müftülüğüne bağlı 2. etap TOKİ yaz Kuran kursunda şehitlerin ruhu için Kur'an okundu. İmam hatip Abdullah Sezey ve Müezzin Ali Uyar öncülüğünde camide toplanan yaz Kur'an kursu öğrencileri, Türk bayrağı açarak, şehitlerin uğruna can verdikleri bayrağa sahip çıkma sözü verdi.
İlçede etkinlikler, Saat Kulesi Meydanı'nda devam etti.

Hükümet Konağı önünde toplanan vatandaşlar Saat Kulesi Meydanı'na yürüdü. Burada düzenlenen etkinlikte şehitlerin ruhu için dua edildikten sonra Ku'ran okundu.
FETÖ'nün hain darbe girişimini anlatan sinevizyon gösterisiyle devam eden etkinlikte vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinledi.
Programa Kargı Kaymakamı Furkan Aksoy, Kargı Belediye Başkan Vekili Saim Küçüksemerci, Cumhuriyet Savcısı Elif Sümeyye Avcı, kurum müdürleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.