Kadir Ezildi için zor bir yıl daha... Geçtiğimiz yıl anneannesini kaybeden ünlü sunucu, şimdi de dedesi İsmet Kaplan'ın vefat haberini aldı.

Ekranların sevilen ismi Kadir Ezildi’nin acı günü. Geçtiğimiz yıl anneannesini kaybeden Ezildi’nin dedesi İsmet Kaplan’ın bugün vefat ettiği haberi geldi. Geçen sene çok sevdiği anneannesinin acısıyla sarsılan sunucu, 1 sene arayla aynı acıyı yaşadı.

18 Ekim 2024 Resmi Gazete Kararları açıklandı! Kamuya yönelik kritik kararlar neler? 18 Ekim 2024 Resmi Gazete Kararları açıklandı! Kamuya yönelik kritik kararlar neler?

Fenomen sunucu Kadir Ezildi’nin dedesi İsmet Kaplan hayatını kaybetti. Ünlü sunucu geçen yıl anneannesi Gülhanım Kaplan’ın vefatıyla büyük bir acı yaşamıştı. 1 yıl arayla aynı acıyı yaşayan Kadir Ezildi’nin dedesi İsmet Kaplan’ın vefat ettiği öğrenildi. Anneannesinin ani ölümüyle yıkılan Ezildi, geçtiğimiz günlerde anneannesinin ölüm yıldönümü için mevlit okutmuştu. Kadir Ezildi’nin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı ve bu paylaşımda dedesi İsmet Kaplan’ın acı haberi yer aldı.

1 SENE ARAYLA ACI KAYIPLAR

FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi, 1 sene arayla sarsan kayıplar yaşadı. Geçtiğimiz yıl anneannesi Gülhanım Kaplan’ın ani ölümüyle sarsılan ünlü sunucu, 1 yıl arayla dedesi İsmet Kaplan’ı kaybetti. Annesinin babası İsmet Kaplan’ın vefat haberi ünlü sunucuyu ve ailesini yasa boğdu.

ACI HABER GELDİ

Yaptığı paylaşımlar ve ekrandaki sempatik tavırlarıyla kısa sürede Türkiye’nin en sevilen ünlü isimleri arasında yerini alan Kadir Ezildi, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Yaşadığı anneanne acısının ardından ünlü sunucunun bugün dedesini kaybettiği öğrenildi. Dede İsmet Kaplan, geçtiğimiz yıl eşi Gülhanım Kaplan’ı kaybetmişti. Kadir Ezildi, 1 yıl arayla anneanne ve dede acısı yaşadı. Fenomen sunucunun sosyal medya hesabından duyurulan acı haber Kadir’in sevenlerini de üzüntüye boğdu. Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

‘Dedemiz İsmet Kaplan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Maltepe Mimar Sinan Camii’nden kaldırılacaktır.’