Beşiktaş, kadrosuna yeni bir isim eklemeye hazırlanıyor. Portekizli futbolcu Joao Mario'nun İstanbul'a geliş saati belirlendi ve transfer süreci hızla ilerliyor. Beşiktaş'ın bu sezonki 8. transferi olacak Mario'nun ayrıntılarını burada.

Beşiktaş'ın Transfer Bombası: Joao Mario İstanbul'a Geliyor!

Beşiktaş, transfer çalışmalarında önemli bir adım daha atıyor. Portekizli futbolcu Joao Mario'nun Beşiktaş ile anlaştığı ve İstanbul'a geleceği duyuruldu. Anadolu Ajansı'nın haberine göre, yıldız oyuncu bugün saat 17.50'de İstanbul Havalimanı'na iniş yapacak.

Joao Mario'nun İstatistikleri

Joao Mario, 2021 yazında Inter'den Benfica'ya transfer olmuştu. Portekizli kanat oyuncusu, Benfica formasıyla toplamda 149 resmi maçta 36 gol ve 26 asist katkısı sağladı. Bu sezon ise takımında 2 maçta görev aldı fakat skor katkısı sağlayamadı.

Beşiktaş'ın Bu Sezonki 8. Transferi

Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu

Beşiktaş, bu sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Joao Mario, siyah-beyazlıların bu sezonki 8. transferi olacak. Önceki transferler arasında Rafa Silva, Ciro Immobile, Gabriel Paulista, Cher Ndour, Emirhan Topçu, Can Keleş ve Felix Uduokhai bulunuyor.

Joao Mario'nun transferi, Beşiktaş'ın kadrosuna önemli bir güç katacak gibi görünüyor.