Ekonomi

Japon tatlısından esinlenen genç aşçı, "mochi görünümlü" dondurmasıyla ağızları tatlandırıyor

- Dubai'de öğrendiği tatlıyı Türk damak tadına uyarlayarak ayda yaklaşık 45 ton dondurma üreten Bolulu genç girişimci, ürünlerini Japon yemekleri yapan işletmeler ile lüks otel ve restoranlara satıyor - Türkiye'de 60 kente satışın yanı sıra KKTC ve Azerbaycan'a ihracat yapan 25 yaşındaki Halit Yılmaz: - "Üretim kapasitemizi her sene yükseltiyoruz. Hedefimiz, markayı biraz daha Avrupa'ya yaymak"

Abone Ol

BOLU (AA) - ZAFER GÖDER - Dubai'de imalatını öğrendiği Japon tatlısı mochiyi dondurma olarak üretmeye başlayan 25 yaşındaki girişimci Halit Yılmaz, Türkiye'de Japon yemekleri yapan işletmeler ile lüks otel ve...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }