Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik “Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında eğitim verdi.

Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı duyurdu: Çiftçilere 1 Milyar TL destek ödemesi Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı duyurdu: Çiftçilere 1 Milyar TL destek ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğünün ana faydalanıcı, Tarım ve Orman Bakanlığının eş faydalanıcı olduğu AB ve T.C. tarafından finanse edilen “Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında 14-18 Ekim tarihleri arasında kooperatif ortağı olan kadınlara yönelik 5 gün süren ve 17-18 Ekim tarihlerinde kooperatif ortağı olma/kurma potansiyeli olan kadınlara yönelik 2 gün süren eğitim programları 80 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kooperatifçilik ve temel esasları, kooperatif işletmeciliği, gıda güvenilirliği, iletişim ve işbirliği, kaynak yaratma ve proje yazımı konularının ele alındığı program, İl Müdürü Sahit Aydın ile Şube Müdürü Atiye Kayalar'ın katılımcılara katılım belgelerini takdim etmesiyle sona erdi.