Tom Cruise’un başrolünü üstlendiği Jack Reacher: Asla Geri Dönme filmi, televizyon ekranlarında yerini aldı. Aksiyon dolu bu yapım, izleyicilerde merak uyandırdı. Yönetmenliğini Edward Zwick’in yaptığı film hakkında sıkça sorulan "Jack Reacher: Asla Geri Dönme konusu nedir, oyuncuları kimler?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Yönetmenliğini Edward Zwick'in üstlendiği ve başrolünde Tom Cruise'un yer aldığı Jack Reacher: Asla Geri Dönme filmi, aksiyon severlerin ilgisini çeken 2016 yapımı bir Amerikan aksiyon-gerilim filmidir. Televizyon ekranlarında yayınlanmasının ardından izleyiciler, film hakkında detayları araştırmaya başladı. İşte filmle ilgili merak edilenler:

Hudutlarla mücadele sürüyor Hudutlarla mücadele sürüyor

Jack Reacher: Asla Geri Dönme Filminin Konusu Nedir?

Film, ilk filmin 4 yıl sonrasını konu alır. Eski askeri polis Jack Reacher, bir binbaşının isteği üzerine eski ordu üssüne geri döner. Ancak dönüşüyle birlikte, binbaşı Susan Turner'ın vatana ihanetle suçlandığını öğrenir. Reacher, bu komplonun arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve Turner'ın adını temize çıkarmak için büyük bir mücadeleye girişir. Hükümetin karanlık sırlarını açığa çıkarmaya çalışan Reacher, aynı zamanda hayatını sonsuza dek değiştirecek bir sırrı da keşfetmek zorunda kalacaktır.

Jack Reacher: Asla Geri Dönme Oyuncuları Kim?

Filmde, tanıdık birçok isim yer alıyor:

Tom Cruise - Jack Reacher
Danika Yarosh - Samantha Dayton
Cobie Smulders - Binbaşı Susan Turner
Patrick Heusinger - The Hunter
Aldis Hodge - Espin
Robert Knepper - General Harkness
Holt McCallany - Col. Morgan
Lee Child - (cameo rolü)
Madalyn Horcher - Sgt. Leach
Jessica Stroup - Lt. Sullivan
Robert Catrini - Col. Moorcroft
Austin Hébert - Prudhomme

Jack Reacher: Asla Geri Dönme Ne Zaman ve Nerede Çekildi?

Film, 2016 yılında çekildi ve aynı yıl vizyona girdi. Çekimler New Orleans, Louisiana'da gerçekleştirilmiştir. Jack Reacher: Asla Geri Dönme, Lee Child'ın roman serisine dayanıyor ve Edward Zwick'in yönetiminde aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor.

Film, hem gerilim hem de aksiyon sevenler için oldukça etkileyici bir deneyim sunuyor. Tom Cruise'un performansı ve Edward Zwick'in yönetmenliğiyle, Jack Reacher karakteri bir kez daha izleyicileri ekran başına kilitliyor.