İskilip

İskilip Çileği: Çorum'un coğrafi işaret tescilli organik lezzeti

Organik İskilip Çileği, bu yıl 750 dönüm arazide tam 2 bin ton üretildi. İskilip Ziraat Odası Başkanı Adem Efe, bu çileğin benzersiz aromasının, bölgedeki gece ve gündüz arasındaki sıcaklık farkı ve topraktaki potasyum zenginliğinden kaynaklandığını belirtiyor.

Abone Ol

Çorum'un İskilip ilçesinde coğrafi işaretle tescillenen organik İskilip Çileği bu yıl 750 dönüm arazide 2 bin ton üretildi. Pazar sorunu yaşamayan İskilip Çileği, Ankara, İstanbul, İzmir gibi metropollerde organik pazarlarda...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }