İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 22 Ekim 2024 tarihinde planlı bakım, onarım ve arıza nedeniyle su kesintisi yaşanacak ilçeleri açıkladı. Beyoğlu, Esenler, Kadıköy, Maltepe, Sarıyer, Tuzla ve Üsküdar ilçelerinde belirli saatlerde su kesintisi olacak. Peki, İstanbul’da sular ne zaman gelecek?

İSKİ Su Kesintisi 22 Ekim 2024

İSKİ’nin duyurduğu güncel bilgilere göre, İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacak. Vatandaşlar, İSKİ'nin resmi internet sitesinden yaşadıkları bölgelerdeki su kesintilerine dair detaylı bilgileri öğrenebiliyor. İstanbul’da planlı su kesintileri genellikle bakım, onarım veya arıza giderme çalışmaları nedeniyle uygulanıyor.

Dilan Polat ve Sıla Doğu serbest bırakıldı mı? 22 Ekim 2024 güncel gelişmeler Dilan Polat ve Sıla Doğu serbest bırakıldı mı? 22 Ekim 2024 güncel gelişmeler

Su Kesintisi Yaşanacak İlçeler:

Beyoğlu
Esenler
Kadıköy
Maltepe
Sarıyer
Tuzla
Üsküdar
Bu ilçelerde belirli saatlerde su kesintisi yaşanacak ve İSKİ tarafından belirlenen saat aralıklarında çalışmaların tamamlanması hedefleniyor.

Sular Ne Zaman Gelecek?

İSKİ, su kesintisi yaşanan bölgelerdeki çalışmaların bitiş saatlerini online platformlarda duyuruyor. Su kesintisinin ne zaman sona ereceği, bölgedeki çalışmanın tamamlanma süresine bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Vatandaşlar, İSKİ’nin resmi web sitesi üzerinden su kesintisi detaylarını ve tahmini su geliş saatlerini sorgulayabiliyor.

SU KESİNTİSİ İLÇELERİ İÇİN TIKLAYINIZ