Müge Anlı'nın programına katılan ve öz oğlunu ortadan kaldırmakla suçlanan Seyfi Birbir, çelişkili iddialarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. En son oğlunu 21 Ekim'de stüdyoya getireceğini söyleyen Birbir, bu vaadini yerine getiremeyince intihar girişiminde bulundu. Müge Anlı, Birbir'in son durumu hakkında programda açıklamalarda bulundu.

Hacer Çıranoğlu'nun Yıllar Süren Evlat Arayışı

Yıllar önce Seyfi Birbir ile evlenen Hacer Çıranoğlu, 1995 yılından beri kayıp olan oğlu Serdar'ı bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. İddiaya göre, Serdar ya babası tarafından evlatlık verildi ya da ortadan kayboldu. Hacer Çıranoğlu, 14 yaşındayken evlendiği Seyfi Birbir'den şiddet gördüğünü ve bu nedenle çocuklarını bırakıp gitmek zorunda kaldığını anlattı. Kayıp oğlunun akıbetini öğrenmek için yıllardır verdiği mücadelenin ardından, eski eşi Birbir ile canlı yayında yüzleşti.

Canlı Yayında Şok İtiraflar

Başlangıçta oğlunu kime verdiğini hatırlamadığını söyleyen Seyfi Birbir, daha sonra oğulları Serdar'ı 1994 veya 1995 yılında İzmit Fuarı'nda terk ettiğini itiraf etti. Müge Anlı, Serdar'ın izini sürse de henüz bir sonuca ulaşılamadığını belirterek Birbir'e gerçekleri açıklaması için baskı yaptı. Ancak Birbir, tutarsız açıklamalarıyla dikkat çekmeye devam etti.

Melisa Tapan kimdir? Sabancı ailesinin genç yüzü kaç yaşında, nereli? Melisa Tapan kimdir? Sabancı ailesinin genç yüzü kaç yaşında, nereli?

İntihar Girişimi ve Son Durumu

21 Ekim'de oğlunu stüdyoya getireceğini söyleyen Birbir, bu vaadini gerçekleştiremeyince intihar girişiminde bulundu. Birbir, kendisine kesici bir aletle zarar verdi ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Birbir'in tedavisi sürüyor.