Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusu Çorumlu hemşehrimiz İrfan Can Kahveci, UEFA Avrupa Ligi'nde Lille ile oynanan maçta muazzam bir frikik golüne imza atarak takımına beraberliği getirdi ve maçın adamı oldu. Kahveci, golünü olimpiyatlarda efsaneleşen Yusuf Dikeç'in ünlü sevinciyle kutlayarak sosyal medyada da gündem oldu.

Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu

Maçın 80. dakikasında sahneye çıkan İrfan Can Kahveci, yaklaşık 25 metreden çektiği mükemmel frikik vuruşuyla topu Lille ağlarına gönderdi. Bu gol, Fenerbahçe'ye kritik bir anda 1-1'lik beraberliği getirirken, maçın sonucunu da büyük ölçüde etkiledi.

Yusuf Dikeç'in İkonik Pozu İle Kutlama

Golün ardından İrfan Can, Yusuf Dikeç'in olimpiyatlardaki başarısından esinlenerek yapılan ve artık bir ikon haline gelen kutlama pozunu sergiledi. Bu anlar, maçın hemen ardından sosyal medyada en çok konuşulan ve paylaşılan anlardan biri oldu. Fenerbahçe taraftarları, Kahveci'nin bu anlamlı kutlamasını coşkuyla karşıladı.

Sosyal Medyada Rekor Paylaşımlar

İrfan Can Kahveci'nin gol sevinci, kısa süre içerisinde Twitter ve Instagram başta olmak üzere birçok sosyal medya platformunda paylaşım rekorları kırdı. Kahveci'nin performansı ve kutlama şekli, hem Fenerbahçe fanları tarafından hem de futbolseverler tarafından geniş çapta takdir topladı.