Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İrfan Can Kahveci'nin durumu belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz sezonun en önemli oyuncularından biri olan İrfan Can, bu sezon Jose Mourinho'nun sisteminde beklediği forma şansını bulamadı ve mutsuz olduğu konuşuluyor.

Bir efsanenin sonu: Lukas Podolski 39 yaşında futbolu bıraktı Bir efsanenin sonu: Lukas Podolski 39 yaşında futbolu bıraktı

Fenerbahçe Sözleşme Masasına Oturuyor

İrfan Can Kahveci'nin takımdaki geleceğiyle ilgili çıkan haberler sonrası Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin, milli futbolcuyu elde tutabilmek adına bu hafta içerisinde sözleşme görüşmelerine başlayacağı öğrenildi. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da İrfan Can Kahveci ile ilgilendiği bilinirken, Fenerbahçe’nin bu transfer yarışında hızlı davranacağı belirtiliyor.

İrfan Can'ın Geleceği Belirsiz

Jose Mourinho'nun sisteminde ilk 11'de düzenli forma şansı bulamayan İrfan Can Kahveci, daha fazla süre almak istediğini yönetime iletecek. Galatasaray ve Beşiktaş iddialarının arasında kalan futbolcu, geleceğiyle ilgili kritik bir karar vermek zorunda kalabilir.