ERÜ Mühendislik Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim dönem mezunlarını verdi ERÜ Mühendislik Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim dönem mezunlarını verdi

Çorum Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu, 2024 ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavında Türkiye birincisi çıkardı.

45 öğrencinin sınavı kazanarak büyük bir başarı hikayesi yazdığı Çorum Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nda ayrıca 6/D sınıf öğrencisi Hüseyin Enes Çatal 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

2023/2024 Eğitim - Öğretim Yılı bursluluk sınavına 199 öğrencisi giren Çorum Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nda 45 öğrenci bursluluk sınavını kazanırken, 50 öğrencisi 450 puanın üzerinde aldı, 116 öğrenci de 400 ve üzerinde puan alarak büyük başarı elde etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl yapılan bursluluk sınavında da elde ettikleri başarı ile dikkat çeken Okul Müdürü Yakup Duran’ın öğrencileri, başarı oranı ile adeta özel okulları geride bırakıyor.

Öğrencileri ile gurur duyduğunu belirten Okul Müdürü Yakup Duran, “Bu yıl bursluluk sınavını 45 öğrencimiz daha kazanmıştır. Bir öğrencimiz 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur. İşin en güzel tarafı ise sınava giren 199 öğrencimizden 50 tanesinin 450 puan üstünde alması,116 öğrencimizin ise 400 ve üzerinde puan alması başarımızın tesadüfi olmadığının bir kanıtıdır. Bu başarıda emeği olan benim fedakar öğretmenlerime ve emek veren velilerime çok teşekkür ederiz. LGS sonuçlarında buluşmak üzere. Tüm sonuçlar sitemizde ilan edilecektir” dedi.

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirten Duran, her başarının temelinde ekip çalışması, özverili çalışma olduğuna dikkat çekti.

Başarıda emeği geçen okul idaresine, öğretmenlere ve öğrencilere emeklerinden dolayı teşekkür eden Duran, hedeflerinin 2024 yılında yapılacak olan LGS'de devlet okulları arasında büyük bir başarı elde etmek olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi