Mini çörek otlu kurabiye, küçük ama etkisi büyük bir lezzet şöleni vaat ediyor. Evde hızlıca hazırlayabileceğiniz bu tarif ile mutfakta harikalar yaratın ve misafirlerinizi şımartın.

Çay saatleriniz için hem pratik hem de lezzetli bir tarif arayışındaysanız, mini çörek otlu kurabiyeler tam size göre! Bu basit adımlarla hazırlanan kurabiyeler, herkesi mutlu edecek.

Mutfakta yeni lezzetler denemeyi sevenler için mini çörek otlu kurabiye, mükemmel bir seçenek. Bu kolay ve lezzetli tarifle, ev yapımı kurabiyelerinizi bir üst seviyeye taşıyın.

Çörek Otlu Kurabiye Tarifi

Malzemeler

125 gr margarin (eritilmiş ve soğutulmuş)
yarım su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 adet yumurta (sarısı için, beyazı içine)
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı çörek otu
2,5-3 su bardağı un

Kuzu etinin şaheseri: Herkesin aradığı MasterChef Elbasan Tava tarifi Kuzu etinin şaheseri: Herkesin aradığı MasterChef Elbasan Tava tarifi

üzeri için;

ayırdığınız yumurta sarısı

Çörek Otlu Kurabiye Nasıl Yapılır?

Eritilip soğutulan margarini ve diğer bütün malzemeleri bir kaba koyun.
Güzel bir yumuşak hamur elde etmek için malzemeleri güzelce yoğurun.
Küçük parçalar koparıp yuvarlak şekil verin ve yağlı kağıt serili bir tepsiye dizin.
Üzerine ayırdığınız yumurta sarısını sürün.
180 derece ayarlı fırında 25 dakika kontrollü bir şekilde pişirin.

Mini çörek otlu kurabiye tarifi ile mutfakta lezzetli anlar yaratın. Bu kolay ve pratik tarif, çay saatlerinizi renklendirecek ve misafirlerinizin damaklarında unutulmaz izler bırakacak. Ağızda dağılan bu lezzeti deneyin ve ev yapımı kurabiyelerin keyfini çıkarın. Lezzetli ve pratik bu tarifle, mutfakta geçireceğiniz zaman hem eğlenceli hem de verimli olacak. Deneyin, pişirin ve lezzetin tadını çıkarın!