Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay'ın yeni aşk mı? Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay'ın yeni aşk mı?

Tokat’ın kalbinde, Hıdırlık Köprüsü ve Atatürk Köprüsü arasında kalan yol, tamamen yenilendi. Kanal Tokat'ın yanından geçen bu yol, hem estetik hem de işlevsel açıdan Tokat'ın çehresini değiştirecek bir projeyi hayata geçiriyor.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, eski asfaltın tamamen sökülerek yerine yeni bir asfalt döküldüğünü ve bu sayede yolu daha kullanışlı hale getireceklerini belirtti. Yenilenen yolun yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda olduğunu ifade eden Eroğlu, bu çalışmaların tamamlandığını kaydetti.

Başkan Eroğlu, "Hıdırlık Köprümüzden itibaren daha önce yaptığımız altyapı hizmetlerinin bitmesiyle beraber, asfaltlama çalışmalarına başladık. Bu sabah itibariyle ekiplerimiz Hıdırlık Köprüsü ile Atatürk Köprüsü arasındaki asfaltı sökerek bu bölgeye yeni bir asfaltlama çalışmasına başladı" dedi ve ekledi "Daha sonra Demirköprü’den itibaren Çarşamba Pazarı ve pazardan Karşıyaka Polis Karakoluna kadar olan altyapı çalışmalarını tamamladığımız bölümler ve üstyapının deforme olduğu noktalarda da asfaltlama çalışmaları gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Yenilenen yol, sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda Kanal Tokat'ın güzelliklerini daha fazla insana ulaştıracak. Bu yeniliklerle birlikte, Tokat'ın yüzü her geçen gün biraz daha güzelleşiyor ve şehrin geleceğine ışık tutuyor.