Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

Özlem Akınözü, Akın Akınözü'nün annesi olarak tanınıyor ve birçok tanınmış dizi ve filmlerde rol almış bir aktris. Sensiz Olmuyor, Sahte Prenses, Dicle, Tek Türkiye, Karagül, Zeytin Tepesi ve Payitaht Abdülhamit gibi popüler dizilerde yer aldı. Aynı zamanda 2018 yılında Deliha 2 filminde de oynadı.

Özlem Akınözü'nün babası Süreyya Arın, TRT'nin ilk spikerlerinden biri olarak tanınıyor ve birçok film ve belgeselin anlatıcılığını üstlenmiş bir isim. Özlem Akınözü de babası gibi, 1984 yılından bu yana TRT, özel kanallar ve reklam filmlerinde seslendirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ayrıca Özlem Akınözü; Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilköğretim ve lise öğrencileri için hazırladığı eğitim CD'lerinin seslendirmesini yapmış bir isim.

Akın Akınözü'nün annesinin kim olduğunu öğrenen hayranları, bu bilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İyi bir aktör olmasının yanı sıra, Akın'ın başarısının ailesindeki yeteneklerden de kaynaklandığı görülüyor.