Öne çıkan rolleri arasında Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Ufak Tefek Cinayetler, Mahkum, Mucize Doktor ve 7. Koğuştaki Mucize gibi yapımların bulunduğu Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarında sadece hayranlarını değil, tüm gençlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Önceki paylaşımında vücuduna "eating disorders are not cool" (yeme bozuklukları havalı değildir) yazan Köseoğlu, "Uzun süre beden dismorfik bozukluğu ve kısa süre bulimia ile mücadele etmiş biri olarak, bu mesajı vücudumda taşımak benim için anlamlıydı" demişti.

Son paylaşımlarında ise, göğüslerini örten crop ve pantolon kombiniyle çekilmiş fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Hayal Köseoğlu, hayranlarından tam puan almayı başardı. Bu özgüvenli ve rahat pozlarıyla takipçilerinden "Çok güzelsin", "Bir daha hastalıkla karşılaşma umarım" ve "Kendine barışık ol" gibi pozitif yorumlar aldı.

Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki