- Dünya Nöroloji Federasyonu Çevresel Nöroloji Grup Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk: - "Aşırı miktarda et tüketimi, yağlı gıda...
Bilimsel araştırmalar, doğru beslenmenin sağlığımız üzerindeki etkisini giderek daha fazla ortaya koyuyor. Bu besinlerden biri olan ceviz, özellikle su formunda...
Bilimsel araştırmalar, düzenli olarak tüketilen bazı besinlerin sağlık üzerinde önemli faydalar sağladığını gösteriyor. Bunlardan biri de ceviz suyu. Sabahları aç...
Alzheimer hastalığına karşı alabileceğiniz önlemleri öğrenmek ister misiniz? Alzheimer riskini azaltmak için neler yapabilirsiniz? Bu rehberde, beyninizi korumak ve hastalığın...
Harvard'daki araştırmacılar, her gün yarım kaşıktan fazla zeytinyağı tüketen kişinin demans riskinin yüzde 28 oranında düştüğünü ortaya koydu.