Yurt dışında yaşayan oğlunun yanında hayatını sürdüren ve konserlerine ara vermeden devam eden Gülşen, sahne tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Son konserinde sahneye iki farklı kostümle çıkan sanatçı, beyaz dantel pantolon ve iç çamaşırı kombinasyonuyla dikkatleri üzerine çekti.

Varda Köprüsü nerede? Adana’nın tarihi mirası Alman köprüsü hakkında bilinmeyenler Varda Köprüsü nerede? Adana’nın tarihi mirası Alman köprüsü hakkında bilinmeyenler

Sosyal medyada konser görüntülerinin paylaşılmasıyla birlikte Gülşen'in cesur tarzı eleştirilere neden oldu. İkinci yarıda sahneye siyah transparan bir elbiseyle çıkan Gülşen, "Çocuk bezi gibi", "Açacak yeri kalmadı", "İçini dışına giyiyor" gibi eleştirilere hedef oldu.

Arda Kural da Gülşen'in sahne tarzına sert bir yorumla dahil oldu. Ünlü oyuncu, Gülşen'in kıyafeti hakkında, "Eskiden çocuk bezleri yoktu, muşambası vardı. O sandım ama yakışmış" ifadelerini kullandı. Kural'ın bu yorumu da sosyal medyada büyük etkileşim aldı.

Gülşen'in sahne kostümünün ve Arda Kural'ın sert yorumunun ardından sosyal medya kullanıcıları da konuyla ilgili yorumlar yapmaya devam ediyor. 

haber Merkezi