MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Semihcan Temiz, Mehmet Şef ile yaşadığı sert tartışmanın ardından stüdyoyu terk etmesiyle gündeme oturdu. İzleyiciler, "MasterChef Semih diskalifiye mi oldu, elendi mi?" sorularının yanıtını merak ediyor.

Van Gölü canavarı gerçek mi? Yeni görüntüler ortaya çıktı! Van Gölü canavarı gerçek mi? Yeni görüntüler ortaya çıktı!

Semihcan Temiz ve Mehmet Şef Arasındaki Tartışma

19 Eylül akşamı yayınlanacak olan MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanında, Semihcan Temiz'in yaptığı yemeğin tadına baktıktan sonra, "Ben yediğimde bu böyle değildi." demesi üzerine Mehmet Şef'in sert tepkisiyle karşılaştığı görülüyor. Mehmet Şef, Semih'e şu sözlerle çıkıştı:

"Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası, 'benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle...' Yeter ya! Her oraya söylediğimde kafanı çeviriyorsun, sebep ne. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!"

Bu sert çıkışın ardından Semihcan Temiz, önlüğünü çıkararak stüdyoyu terk etti. Bu gelişme, izleyiciler arasında büyük merak uyandırdı.

MasterChef Semih Diskalifiye mi Oldu, Elendi mi?

Semihcan Temiz'in stüdyoyu terk etmesi, onun yarışmadan diskalifiye olup olmayacağı sorusunu gündeme getirdi. Semih'in MasterChef'ten elenip elenmediği veya diskalifiye edilip edilmeyeceği, 19 Eylül akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde netlik kazanacak. İzleyiciler, bu heyecan verici gelişmenin sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

MasterChef Semihcan Temiz Kimdir?

Semihcan Temiz, Mersinli ve 26 yaşında. 13 yaşından beri tek başına yaşamış ve eğitimini sürdüren Semih, işletme bölümünü üçüncü sınıfta yarıda bırakarak aşçılık eğitimi almaya başladı. Montenegro, Dubai ve Maldivler gibi farklı ülkelerde profesyonel mutfak deneyimi kazandı. MasterChef Türkiye'ye katılarak yeteneğini sergileyen Semihcan Temiz, ilk turda yaptığı et tabağı ve dövme pilavı ile üç şeften de evet oyu almış ve ana kadroya dahil olmuştu.