TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her hafta yeni bölümleriyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yahya Samancı yönetmenliğinde, Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden uyarlanan dizi, sıcak Anadolu hikayeleriyle büyük ilgi görüyor. 5 Ekim Cumartesi günü yayınlanan 147. bölüm de yine büyük merakla bekleniyordu. Gönül Dağı’nın bu bölümünü kaçıran izleyiciler, diziyi kesintisiz HD izlemek için araştırmalar yapıyor. İşte Gönül Dağı 147. bölüm izleme ekranı ve detaylar...

Gönül Dağı 147. Bölüm İzle

Gönül Dağı’nın yeni bölümü, 5 Ekim Cumartesi akşamı TRT1 ekranlarında yayınlandı. Diziyi tek parça ve kesintisiz bir şekilde izlemek isteyen izleyiciler, TRT1’in resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden bölüme ulaşabilirler.

Diziyi izlemek için aşağıdaki bağlantı üzerinden izleme ekranına erişebilirsiniz:

Gönül Dağı 147. Bölüm İzle

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Oldu?

Taner, içine kapanmıştır ve bu durum Selma'yı endişelendirmektedir. Kasabanın su sıkıntısı devam ederken, Ramazan ve Veysel, Taner’i eski haline döndürmek için bir icat yapması gerektiğini düşünürler. Öte yandan, Ciritçi Abdullah, oğlunun yaşadığı gerçeğiyle yüzleşirken bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğun sonunda, Taner’e İrfan’ın yanına gitmek istediğini söyler. Sefer, Süslü Badegül'ün devri için işlemleri yaparken, Rıfat, Selami, Erkan ve Filiz, Süslü Badegül’ü geri almak için bir plan yapmaya çalışırlar.

Gönül Dağı Hikayesi

Anadolu’nun bozkır kasabasında yaşayan üç amca oğlu Taner, Veysel ve Ramazan’ın, küçük yaşlardan beri teknolojiye ve icat yapmaya olan ilgileri, büyüdüklerinde de devam etmektedir. Kasabadaki gündelik hayatın yanı sıra ailevi sorunlar ve aşk hikayeleri de dizinin temel konularını oluşturur. Taner’in çocukluk aşkı Dilek ile yeniden kavuşma hayali de dizinin ana hikayelerinden biridir.

Başkan Büyükkılıç ücretsiz yaptı, çocuklar gönüllerince dilsiz dostlarla vakit geçirdi Başkan Büyükkılıç ücretsiz yaptı, çocuklar gönüllerince dilsiz dostlarla vakit geçirdi

Gönül Dağı Kadrosu

Dizinin başrollerinde Berk Atan (Taner), Semih Ertürk (Veysel) ve Cihat Süvarioğlu (Ramazan) yer alırken, Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Eser Eyüboğlu ve birçok değerli oyuncu kadroda rol alıyor.

Gönül Dağı Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekimleri, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılmaktadır. Dizideki Gedelli kasabası, Anadolu’nun sıcak atmosferini ve bozkırın yalınlığını yansıtmaktadır. Bu çekim yerleri, izleyicilere Türkiye’nin farklı kültür ve yaşam tarzlarını sunan görsel bir şölen sunmaktadır.