Tekin: "Bu vatan bize şehit ve gazilerimizin emanetidir" Tekin: "Bu vatan bize şehit ve gazilerimizin emanetidir"

TRT 1’in en sevilen dizilerinden Gönül Dağı, 144. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Taner, kuzenleri ve Selma ile birlikte babasını aramaya koyulurken, yolculuk sırasında büyük sürprizlerle karşılaşıyor. Amcaoğulları yine birbirinden ilginç olaylarla baş etmeye çalışıyor!

Gönül Dağı 144. Bölüm Full İzle | TRT 1 Gönül Dağı Son Bölüm İzleme Linki

Gönül Dağı dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 144. bölümü ile ekranlara gelen dizide, Taner ve amcaoğullarının maceraları yine büyük bir heyecanla takip ediliyor. TRT 1'in sevilen dizisi, izleyicilerin gönlünde taht kurmaya devam ederken, yeni bölümde yaşanacaklar merakla bekleniyor. İşte, Gönül Dağı 144. bölüm izleme linki ve detaylar…

Gönül Dağı 144. Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölümde, Taner, babasının mezarında başka birinin yattığı gerçeğiyle yüzleşir. Bu durum, Taner’in hayatında büyük bir kırılma noktası yaratır. Amcaoğulları ve Selma, Taner’e tuzak kurarak babasını aramak için yola çıkmalarını sağlarlar. Bu yolculukta onları hangi sürprizlerin beklediği büyük bir merak konusu.

Öte yandan, Ciritçi Abdullah, emanet defterin neden kendisinde olduğunu sorgularken bir isme ulaşır. Defterin gerçek sahibi kim çıkacak? Bu sorunun cevabı yeni bölümde açığa çıkacak.

Sefer, çocukların okula gitmeme kararıyla karşı karşıya kalırken, yeni bir düzen kurmaya çalışır. Sedef ve İsmet'in Sefer’den ne istediği de bölümün dikkat çeken sahneleri arasında yer alacak.

Cemile, evi toparlarken annesinden kalma bir eşyayı bulur. Cemile’nin bu emanetle ne yapacağı ise izleyiciyi ekran başına kilitleyecek bir diğer olay olacak.

Gönül Dağı Konusu

Dizi, çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşmanın hayalini kuran Taner ve kuzenlerinin hayatını konu alıyor. Kısıtlı imkânlarla mücadele eden amcaoğulları, zorlukların üstesinden gelirken, unutulmaz olayların içine sürükleniyorlar.

Gönül Dağı Oyuncuları

Berk Atan - Taner
Gülsim Ali - Dilek
Semih Ertürk - Veysel Kaya
Melis Sevinç - Selma Çiçek
Hazal Çağlar - Asuman
Nazlı Pınar Kaya - Cemile Kaya
Cihat Süvarioğlu - Ramazan
Ecem Özkaya - Zahide Kaya Arslan
Zümre Meğreli - Elif
Ferdi Sancar - Dolmuşçu Sefer
Eser Eyüboğlu - Selami Ferses
Ali Düşenkalkar - Muammer
Erdal Cindoruk - Hüseyin Kaya
Gülhan Tekin - Günşıl Kaya
Cemre Melis Çınar - Fadime
Çiğdem Aygün - Keriman

Gönül Dağı 144. bölüm Full izle