Filmin hikayesi, yaşadığı ihanetin ardından kendisini toparlamak için arkadaşının orman evine yerleşen gazeteci Anıl'ın (Serhat Teoman) başından geçen gizemli ve gerilim dolu olayları konu alıyor. Anıl'ın yolu, amnezi hastası olan ve her gün uyandığında önceki güne dair tüm anılarını kaybeden Esin (Tuvana Türkay) ile kesişir. Esin’in eşi olduğunu iddia eden Çetin (Saygın Soysal) ve sağır ve dilsiz kızları İlkin de bu gizemli hikayenin bir parçasıdır. Esin’in bir kaza sonucu Anıl’a sığınması, bu ailenin derin ve karanlık sırlarını yavaş yavaş ortaya çıkarır.

Oyuncu Kadrosu ve Ekip:

Başroller: Tuvana Türkay (Esin), Serhat Teoman (Anıl), Saygın Soysal (Çetin), Burak Sarımola
Diğer Oyuncular: Asuman Damak, Sefa Zengin, Melih Özkaya, Ufuk Kaplan
Yönetmen: Tolga Toga
Senaryo: Tolga Toga, Süleyman Mercan, Kaan Öztürk
Yapımcılar: Tahsin Durkaya, Gülseren Çatalbaş Akçay

Filmde Neler Bekleniyor?

Melis Fis’ten “Yalan”a yeni versiyon Melis Fis’ten “Yalan”a yeni versiyon

"Karanlıktan Kaçış", izleyicilere psikolojik gerilim ve gizemin harmanlandığı bir deneyim sunuyor. Anıl’ın, Esin ve ailesiyle olan ilişkisi ve bu ailenin karanlık sırlarının ortaya çıkışı, izleyiciyi soluksuz bir gerilim atmosferine çekiyor. Film, sürprizlerle dolu kurgusu ve güçlü oyunculuk performanslarıyla dikkat çekiyor.

Sinema Salonu Yolcusu Kalmasın!

Karanlık sırların bir bir açığa çıktığı, izleyiciyi sürekli diken üstünde tutan "Karanlıktan Kaçış" şimdi sinemalarda. Bu eşsiz gerilim filmini kaçırmayın!