Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi? Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi?

Sevilen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. 28 Haziran'da sezon finali yapan program, merakla beklenen yeni sezonu için tarihini açıkladı. Program, 2 Eylül 2024'te yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek.

Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı bu popüler program, 16 sezondur kesintisiz olarak izleyicilerle buluşuyor. Programda Müge Anlı'ya avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen eşlik ediyor. Program, kayıp kişilerin bulunmasına ve çözülememiş cinayetlerin aydınlatılmasına odaklanarak büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor.

Müge Anlı Kimdir?
Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yüksek lisans yapmıştır. Televizyon kariyerine magazin alanında başlayan Anlı, sonrasında sunuculuğa yönelmiş ve atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile büyük bir çıkış yapmıştır. Özel hayatında ise 2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşanan Anlı, bu evlilikten bir kız çocuğu sahibi olmuştur. 25 Haziran 2022 tarihinde Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmiştir.

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Müge Anlı, yine dikkat çeken olayları ve sosyal sorumluluk projelerini gündeme getirmeye devam edecek.