Çorum İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 11 Eylül 2024 Çarşamba günü İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Gazi Caddesi trafiğe kapatılacak ve park yasağı uygulanacak.

Kapatılacak Alan ve Uygulamalar

Kapatılacak olan bölüm, Valilik Kavşağı ile Saat Kulesi arasındaki bölümü kapsayacak ve çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak. Ayrıca, bu bölgede park yasağı uygulanacak. Park yasağı, 11 Eylül Çarşamba günü saat 08.00'den itibaren devreye girecek. Yetkililer, bu sürede vatandaşların alternatif yolları tercih etmeleri gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Vatandaşlar İçin Önemli Uyarılar

Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için araçlarını Valilik Kavşağı ile Saat Kulesi arasındaki alana park etmemeleri gerektiğini önemle vurguladı. Bu süre zarfında yapılacak tüm etkinlikler için gerekli güvenlik önlemleri alındığı belirtilirken, vatandaşların belirtilen saatlerde bölgeden geçmemeleri rica edildi.

Yeni Çorum Valisi Ali Çalgan kimdir? Ali Çalgan nereli, kaç yaşında? Yeni Çorum Valisi Ali Çalgan kimdir? Ali Çalgan nereli, kaç yaşında?

Trafiğin kapanacağı Gazi Caddesi üzerinde ilerleyen araçlar için, alternatif yolların kullanılması öneriliyor. Şehir içi trafiği aksatmadan sürdürebilmek adına, belirli bölgelerde yönlendirme tabelaları bulunacak ve güvenlik güçleri trafiği kontrol edecek.