A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup’ta Galler ile karşı karşıya geliyor. 6 Eylül Cuma günü saat 21.45'te başlayacak olan mücadele, TV8,5 ve Exxen platformlarında şifresiz olarak yayınlanacak. Milli takımımızda gözler, Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz gibi genç yeteneklerde olacak."

Galler - Türkiye Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz mi?
Galler - Türkiye karşılaşması TV8,5 ve Exxen platformu üzerinden şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Avrupa kupaları maçlarının TRT 1’de yayınlanması bazı futbolseverlerde kafa karışıklığı yaratmış olsa da bu karşılaşma TV8,5 ve Exxen'de ekranlara gelecek.

A Milli Takım'ın Muhtemel 11'i
A Milli Takım'ın Galler karşısında sahaya şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Erkekler Süper Ligi3. hafta maçları tamamlandı Erkekler Süper Ligi3. hafta maçları tamamlandı

Mert Günok
Mert Müldür
Çağlar Söyüncü
Abdülkerim Bardakcı
Eren Elmalı
İsmail Yüksek
Hakan Çalhanoğlu
Arda Güler
Orkun Kökçü
Kenan Karaman
Barış Alper Yılmaz

Türkiye'nin Galler ile 10. Randevusu
A Milli Futbol Takımı, Galler ile bugüne kadar toplamda 9 kez karşılaştı. Bu maçlarda 3 galibiyet, 4 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Son olarak 21 Kasım 2023 tarihinde oynanan EURO 2024 elemelerinde, Cardiff'teki mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Ay-yıldızlılar, Galler’e karşı 10 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

Sakatlıklar ve Kadro Durumu
Semih Kılıçsoy, sol kasığındaki zorlanma nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı ve tedavisine kulübünde devam edilecek. Mustafa Hekimoğlu ise Ümit Milli Takım'ın kadrosuna dahil edildi.

Maçın Hakemi
Galler - Türkiye maçını, Norveçli hakem Rohit Saggi yönetecek. Yardımcılıklarını Morten Jensen ve Anders Olav Dale yapacak. Dördüncü hakem ise Sigurd Kringstad olacak.

A Milli Takım, Galler karşısında kazanarak Uluslar Ligi'ne üç puanla başlamayı hedefliyor.