Galatasaray resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda genç oyuncu Özgür Baran Aksaka’nın Bulgaristan ekibine kiralandığını duyurdu. PFD Arda Kardzhali 1924’te kiralık olarak forma giyecek olan Aksaka, daha önce de Şanlıurfaspor ve Gençlerbirliği’nde kiralık olarak yer almıştı. İşte Özgür Baran Aksaka hakkında merak edilenler…

Özgür Baran Aksaka kimdir, kaç yaşında? Galatasaray’ın genç yeteneği Özgür Baran Aksaka, Bulgaristan ekibi PFD Arda Kardzhali 1924’e kiralandı. Galatasaray altyapısında yetişen ve orta saha mevkisinde forma giyen Aksaka’nın kariyerine dair tüm detaylar burada!

Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda genç oyuncu Özgür Baran Aksaka’nın Bulgaristan ekibine kiralandığını duyurdu. PFD Arda Kardzhali 1924’te kiralık olarak forma giyecek olan Aksaka, daha önce de Şanlıurfaspor ve Gençlerbirliği’nde kiralık olarak yer almıştı.

ÖZGÜR BARAN AKSAKA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Özgür Baran Aksaka  29 Ocak 2003 yılında Tekirdağ’da dünyaya geldi. Orta saha mevkiinde oynayan millî futbolcu son olarak Gençlerbirliği’ne kiralanmıştı. Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Aksaka 2024-2025 sezonunda ise Bulgaristan ekibi PFD Arda Kardzhali 1924’te kiralık olarak forma giyecek.

Aksaka, (2013-2022) Galatasaray alt yapısında yetişmiştir. 1 Şubat 2022'de ilk profesyonel sözleşmesini Galatasaray ile imzalamıştır.