Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ndeki Young Boys karşılaşmasında büyük bir mücadeleye hazırlanıyor. İlk maçta yaşanan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, rövanş karşılaşması 27 Ağustos'ta oynanacak. Maçın saat bilgisi ve hangi kanalda yayınlanacağıyla ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz.

Galatasaray - Young Boys rövanş maçı, 27 Ağustos Salı günü saat 22.00'da oynanacak. Galatasaray, ilk maçta İsviçre deplasmanında 3-2 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için bu karşılaşmayı mutlaka kazanması gerekiyor. Sarı-kırmızılılar, rövanş maçında en az iki farklı bir galibiyet elde ederse tur atlayacak. Karşılaşma, TRT 1 ve tabii uygulaması üzerinden şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Maçın Detayları:

Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti

Tarih: 27 Ağustos Salı
Saat: 22.00
Kanal: TRT 1 (Şifresiz)
Maç Öncesi Bilgiler:

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, UEFA cezası nedeniyle bu maçta da yedek kulübesinde yer alamayacak. Takımın önemli oyuncularından Abdülkerim Bardakcı, kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Ancak Michy Batshuayi'nin ilk 11'de olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Muhtemel 11:

Muslera
Jelert
Nelsson
Kaan
Köhn
Barış
Torreira
Sara
Kerem
Batshuayi
İcardi

Galatasaray Nasıl Tur Atlar?

Galatasaray, Young Boys'u 2-0, 3-1 veya 4-2 gibi iki farklı sonuçlarla yenerse Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak. Tek farklı galibiyet ise maçı uzatmalara götürecek.

Galatasaray, bu kritik karşılaşmayı kazanamazsa UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Maçın Hakemleri:

Norveçli hakem Espen Eskas'ın yöneteceği bu karşılaşmada, Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin yardımcı hakem olarak görev yapacak. VAR'da ise Rob Dieperink yer alacak.

Önemli Notlar:

Galatasaray, bu sezon 4 resmi maç oynadı ve bu maçlarda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.
Okan Buruk, cezası nedeniyle tribünde olacak.
Michy Batshuayi, ilk maçta oyuna sonradan girip 2 gol attı ve bu maçta ilk 11'de olması bekleniyor.