Süper Kupa Maçı Canlı Yayın Bilgileri
Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı, saat 20:45’te Atilla Karaoğlan’ın düdüğüyle başladı. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçı ATV ekranlarından şifresiz olarak canlı izleyebiliyor.

Takımların Kadroları ve Maçın Öne Çıkan İsimleri
Galatasaray’da Icardi ve Batshuayi gibi dünya çapında tanınan hücumcular sahne alırken, Beşiktaş’ta Immobile, Rafa Silva ve Paulista gibi yıldız isimler forma giyiyor. İki takım da bu büyük karşılaşmada en iyi performanslarını sergileyerek Süper Kupa’yı müzelerine götürmeyi hedefliyor.

Cevat Soydaş'ta potada ilk gün tamamlandı Cevat Soydaş'ta potada ilk gün tamamlandı

Süper Kupa'nın Tarihi ve İstatistikler
Süper Kupa, 1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa adlarıyla düzenleniyor. Galatasaray ve Beşiktaş, bu organizasyonda daha önce 8 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, 4 kez şampiyonluk sevinci yaşarken, Beşiktaş 2 kez kupayı kazandı. İki takım arasındaki Süper Kupa mücadelesinde ise birer kez zafer elde ettiler.

Galatasaray'ın Süper Kupa Başarıları
Galatasaray, Süper Kupa’yı şimdiye dek en çok kazanan takım olma unvanını taşıyor. Sarı-kırmızılı takım, 2008, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019 ve 2024 yıllarında bu prestijli kupayı müzesine götürdü. Beşiktaş ise 2006 ve 2022’de şampiyonluk sevinci yaşadı. Süper Kupa’da Fenerbahçe ve Trabzonspor 3’er kez, Konyaspor ve Akhisarspor ise 1’er kez kupayı kazandı.

Canlı İzleme ve Güncel Gelişmeler
Galatasaray - Beşiktaş maçını canlı izlemek ve tüm detayları anbean takip etmek için ATV canlı yayınını izleyebilirsiniz Maçın heyecanını canlı olarak yaşamak için hemen ATV'yi açın!