Kerem Yavaş: "Üzgünüz, ama oyunumuzdan memnunuz" Kerem Yavaş: "Üzgünüz, ama oyunumuzdan memnunuz"

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında futbolseverler Galatasaray ve Alanyaspor’un kozlarını paylaşacağı nefes kesici bir karşılaşmaya tanık olacak. Taraftarlar, "Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyor. Bu dev mücadelenin tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı yayın bilgileri ve canlı skor takip linki…

Galatasaray - Alanyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Galatasaray ile Alanyaspor, 6 Ekim 2024 Pazar günü Rams Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19:00’da başlayacak. Her iki takım da sahadan galibiyetle ayrılmak için ter dökecek, futbolseverler bu heyecan dolu maçı kaçırmak istemeyecek.

Galatasaray - Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu kritik karşılaşma, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi canlı izlemek için beIN SPORTS 1 üyeliğinizin bulunması gerekmektedir. Yayını takip edebilmek için aşağıdaki linkten de canlı izleme bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Galatasaray - Alanyaspor Maçını Canlı İzle

Maçı canlı izlemek ve anlık skor bilgilerini takip etmek için aşağıdaki canlı maç izleme linkine tıklayarak gelişmeleri anbean takip edebilirsiniz. 

Galatasaray - Alanyaspor Maçını Canlı İzle